Слънчеви колектори Bisolid Sigma PLUS

Bisolid Sigma PLUS са слънчеви колектори, предназначени за по-студени климатични райони, тъй като при производството им се използва изолация от минерална вата с по-голяма плътност, положена отзад и отстрани. По този начин топлинните загуби са сведени до минимум, което допринася за по-високото ниво на ефективност и надеждност.

Слънчеви колектори Sigma PLUS са лазерно заварени, осигурявайки оптимален контакт между абсорбера и медните тръби.

Този тип слънчеви колектори могат да бъдат използвани за жилищни, търговски и индустриални сгради.

Колекторите от серия Bisolid Sigma PLUS могат да се прилагат в термо-сифонни и затворени системи (при жилищни сгради), а при търговски и индустриални сгради те се монтират в колекторни полета.

Специална цена!


Може да имате нужда от:

Характеристики на слънчев колектор Sigma PLUS

Слънчеви колектори Bisolid Sigma PLUS притежават сертификат Solar Keymark! Тези соларни панели са идеално решение за потребители, които желаят да се възползват от безплатната слънчева енергия за подгряване на БГВ, като същевременно с икономията на средства от енергия, допринасят за опазването на околната среда. Тази стратегия е заложена изцяло в продуктовите решения от семейството на марка Bisolid.

Bisolid Sigma Plus са предназначени и за студени райони, тъй като топлинната им изолация е по-плътна и покрива както задната страна на колектора, така и отстрани. Топлинните загуби са сведени до минимум, което допринася за по-високото ниво на ефективност и надеждност при експлоатация.

Слънчевите колектори са лазерно заварени, осигурявайки оптимален контакт между абсорбера и медните тръби. Този тип слънчеви панели могат да бъдат използвани успешно за жилищни, търговски и индустриални сгради.

С покупката на слънчеви колектори Bisolid получавате: високоефективен слънчев колектор с алуминиев абсорбер, синьо селективно покритие PVD, едномодулна алуминиева рамка, подсигуряваща пълна водоустойчивост и защитаваща от влага и замърсявания във въздуха, закалено стъкло с ниски нива на желязо и висока светлинна пропускливост, изолация от минерална вата, абсорбер с ленти, универсален слънчев колектор - подходящ както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж.

Предимства на Sigma PLUS

    -    Алуминиев абсорбер на ленти (HARP), заварен чрез лазерна технология, с медни тръби с диаметър 8 mm, тип арфа и синьо селективно покритие PVD с висока ефективност;
    -    Удобен и лек за монтаж и транспорт;
    -    Алуминиева едномодулна рамка, гарантираща водоустойчивост, защита от влага и замърсявания;
    -    Закалено стъкло с ниски нива на желязо и висока пропускливост;
    -    Изолация от минерална вата с висока плътност, гарантираща минимални топлинни загуби;
    -    Колекторна медна решетка, изградена от медна тръба Ø 22;
    -    Гаранционният срок на колекторите е 10 години (не включва стъклото);