Биомаса център - фирма Андромеда - 7 EООД

Биомаса център Пловдив сме специализирани в консултации, продажба, доставка и монтаж на отоплителни системи на биомаса. Предлагаме котли на пелети, пелетни камини, пелетни горелки, радиатори, бойлери, слънчеви колектори. Извършваме пълен инженеринг на отоплителни инсталации на всякакъв вид гориво и различни мощности. Разполагаме с отлично обучени кадри, гарантиращи професионалното изпълнение на инсталациите за отопление и гореща вода във всички нейни фази. Предлагаме гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Още за дейността на Биомаса център Пловдив

Андромеда-7 ООД е оторизиран дистрибутор за територията на град Пловдив на Ерато АД. Освен, че предлагаме цялата продуктова гама котли и материали за направата на отоплителни инсталации, работещи на всички видове горива. Фирмата е специализирана в разработка и монтаж на инсталации, оползотворяващи биомаса. Този вид инсталации ще заема все по-голямо място на пазара, поради възможността горивния процес лесно да се автоматизира, контролира и то на ниска цена за добиваната топлинна енергия - от порядъка на 8 стотинки / Kw/h. Най-често използваните горива в инсталациите на биомаса са дървесните пелети, дървесни трески / дървесен чипс, дървесни стърготини, костилки от череши, вишни, сливи и други.

Предпочитани от нас котли са на производителите Erato, Viadrus, Atmos, Wolf, Bosch и ние Ви ги препоръчваме, защото познаваме качествата им, а и осигуряваме поддръжката им!

Специализирани сме и в изграждането на слънчеви системи, защото чрез соларните системи можете да използвате безплатната енергия от слънцето и спестите до 70% от разходите за топла вода. Предлагаме слънчеви колектори и цялостни решения за соларни системи на световни лидери в областта като надеждните немски марки Bosch и Wolf, а също и на висококачествените турски слънчеви колектори на Ezinc.

Енергийно-ефективни системи за отопление и топла вода