MCZ Red Orchidea Air, MultiAir и Hydro

Orchidea Стилни форми и топло керамично покритие. Пелетна камина с керамични страници, чугунена врата и капак, напълно автоматизирана с електронно управление произвеждат се три варианта: топловъздушна (AIR), топловъздушна с въздуховод (MULTIAIR) и с водна риза(HYDRO

Специална цена!

Безплатна доставка!

Може да имате нужда от:

Автоматизираните пелетни камини от сериите Air, MultiAir и Hydro на MCZ са проектирани да осигуряват максимална ефективност и безопасност. Те съчетават красотата на естествения пламък с удобството на традиционна камина. Използват екологично чисто гориво и благодарение на електронното управление гарантират най-добра работа и максимална ефективност.

Продуктите от серия Hydro могат да допълват съществуваща система за отопление. Камините имат вграден топлообменник и топловъздушна секция. Произведени са с надеждна стоманена конструкция, чугунена решетка на топловъздушната секция, горна чугунена плоча (капак) и чугунена скара в горивната камера.

Серия Air са топловъздушни камини с принудителна циркулация на загретият въздух. Подходящи са за отопление на еднообемни помещения, характеризират се с ниски инсталационни разходи.

Камините MultiAir са топловъздушни камини с допълнителен въздуховод който позволява отвеждането на затопления въздух към няколко помещения.

Предимства

Голям бункер за пелети - удължено време на автономна работа

Чугунена скара в горивната камера за дълготрайност

Програмируем термостат (опция)

Опростен и лесен за работа контролен панел

Горивна камера изработена от огнеупорен материал за по-голяма яркост на пламъка (само за air модела)

Много привлекателни облицовки

Цветове

Бордо

Жълт

Сол и черен пипер

Технически данни
A1 - Изход топла вода ¾" Ж
A2 - Вход студена вода ¾" Ж    
C - Предпазен вентил ¾" М    
E - Кран за източване ½" Ж

Моделите Air и MultiAir нямат позиции A1, A2, C и E