Слънчеви колектори GreenEcoTherm

Слънчеви колектори T20US и T25US GreenEcoTherm са произведени при спазване на най-строгите стандарти за качество. 

Притежават сертификат Solar Keymark (№078-00003).

Целият производствен процес е сертифициран по ISO 9001.

Гарнционният срок на слънчеви колектори T20US и T25US е 10 години (не включва стъклото).

Специална цена!


Може да имате нужда от:

Конструкция на слънчеви колектори T20US и T25US 

Конструкцията на абсорбера е изградена от алуминиеви ламели с ултраселективно покритие, заварено към колекторна медна решетка. Абсорберът е ултразвуково заварен и всeки колектор се подлага на хидравличен тест при налягане от 13 bar.

Рамката е изработена от висококачествен алуминий, с уплътнения от водонепроницаем неутрален силикон и ЕPDM между стъклото и рамката.

Соларното стъкло е допълнително термично закалено, с ниско съдържание на желязо, висока устойчивост, повишена светлинна пропускливост и минимално отразяване на слънчевата радиация обратно в атмосферата.

Задният капак е изработен от алуминиев гофриран лист.

Технически данни на колектори GreenEcoTherm

Слънчевите колектори са ключов компонент в изграждането на активни слънчеви системи за отопление и битова топла вода. Корпусът на слънчевите панели е изграден от изолирана алуминиева рамка и стъкло със селективно покритие, което ефективно оползотворява слънчевата енергия. Енергията от слънцето се абсорбира от абсорбера и предава топлината си върху течността, която циркулира в колекторните тръби на слънчевите колектори. Слънчевите колектори могат да се използват при студени условия, стига да има слънцегреене.